Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
12-06-2011
L'Arboç
VIII Diada dels Minyons de l’Arboç
Plaça de la Vila, a 2/4 d’1 del migdia

Fitxa tècnica

4/8(id), 4/8, 3/8, 5/7, V/5
5/7(id), 3/7, 5/7(id), 2/6, 4/7, P/5
4/8, 3/8, 2/7(c), 2P/5

Informació de la diada

VIII Diada dels Minyons de l’Arboç
Text: Jaime Bueno Sánchez

Per fi va arribar la primera gran cita de la temporada, la nostra vuitena Diada. Després de la foto habitual de tots els Minyons a la Plaça de la Puntaire vam començar a enfaixar-nos en la Plaça de la Vila sobre 2/4 d'1 del migdia. Acompanyats de les dues colles vallenques la plaça va anar agafant color vermell de les camises castelleres. El color vermell denota ambició, precisament estaba relacionat amb els objectius que portaba Josep Mª Vera en cartera, com és el 5de7. Amb ganes de mostrar els bons assaigs d'aquest castell el vam provar en primera ronda. L'execució però no va estar la correcta, un castell amb massa tremolor per la part del tres va desgastar molt la rengla i amb cassoles col·locades i l'anxeneta apunt de coronar es va donar l'ordre de desmuntar-lo. No obstant això el públic expectant va recompensar el gran treball que vam fer per a que el castell no caigués durant la baixada.

Mentalitzats que podíem fer el repte del dia vam fer un 3de7 impecable en ronda de repetició per a serenar els ànims una miqueta i poder tornar a afontar el gamma alta. Però amb aquest segon intent del 5de7 tampoc vam tenir sort, ni amb uns petits canvis d'última hora el castell es va poder assolir.

En segona i tercera ronda vam descarregar un 2/6 i un 4/7 respectivament, castells que no ens donen gran complicació. En ronda de pilars vam fer un pilaret de 5.

Després de la actuació i per a celebrar la nostra Diada com Déu mana es va fer el tradicional dinar de la colla, aquest cop a La Cassona de Clariana. Vam poder gaudir entre rialles d'una gran paella, fideuà, codillo, ... entre altres plats. Finalment la canalla va prendre's el gelat de postre en la bonica piscina amb gespa "privada" de Clariana.

Felicitats i visca els Minyons!

Imatges

minyons_foto_collaFoto de la colla, Diada dels Minyons de l’Arboç, 12 de juny de 2011. (Foto: Paco Nogueira)

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia