Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
15-05-2011
La Llacuneta (l'Arboç)
Aplec a la Llacuneta
Plaça de L’Ermita Sant Antoni Abat, a la 1 del migdia

Fitxa tècnica

3/6a, 4/7(id), 5/6, 2/6, 3 P/4

Informació de la diada

Tornem a la Llacuneta
Text: Jaime Bueno Sánchez


Com és tradició des de fa molts anys els Minyons vam visitar La Llacuneta juntament amb part de les entitats del Folklore de l'Arboç. La concentració va ser el dia 15 de maig sobre la 1 del migdia davant de l'Ermita Sant Antoni Abad després de totes les exhibicions folklòriques es fa una paellada a la fresca. 

Com a objectius portàvem en cartera castells de 6 de gamma alta i repetir un castell de 7 en aquesta plaça, aquest cop volíem el 4de7. En primera ronda es va fer un 3de6 amb agulla que va estar força ferm tot i la mala quadratura entre les rengles plena i buida. En segona ronda després del ball de l'Esbart infantil i les altres actuacions vam decantar-nos pel repte del dia, el 4de7. Per falta de pinya el pom de dalt es va fer enrere i el castell es va desmuntar tot i que no perillés. Un glopet d'aigua i en ronda de repetició es va fer una paradísima torre de sis i per acabar el 5de6. En ronda de pilars vam fer 3 pilars de 4 simultanis.
Vinga Minyons!

Imatges

la_llacuneta_15052011_02_ana_sanchez_web

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia