Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
22-10-2021
L'Arboç
VIII Mostra de l’Enramada
Av. Via Augusta (pàrquing del poliesportiu), a les 9 del vespre.

Fitxa tècnica

Pd4, 3d6, 4d6, Pd4ps

Informació de la diada

Els Minyons de l'Arboç han afrontant una nova tornada a les places, amb molta il·lusió, havent renovat completament el seu Local d'assaig, per fer-lo més acollidor, social i modern.

Aquest passat divendres dia 22 d'octubre després de dos anys sense actuar els Minyons varen actuar a l'Arboç en la VIII Mostra de l'Enramada, sortint amb un pilar de 4 de salutació, un 3d6 i 4d6, fent els primers castells després de dos anys d'aturada, van acabar amb un pilar de 4 per sota.

El seu cap de colla Joan Inglada, valora molt positivament l'esforç d'aixecar castells després de l'aturada per la pandèmia i les ganes que té la colla de tornar a tenir el nivell desitjat. Inglada ha reformat completament l'equip tècnic de canalla, fent un equip amb molta experiència, encapçalat per Josep Maria Vera, (antic Ex-Cap de colla) juntament amb altres membres de l'entitat amb moltes ganes d'ensenyar.

Cal destacar que hem tingut cinc noves incorporacions al pom de dalt, com la Paula, la Carla, l'Ivet, la Marina i el Gabi. La colla continuarà assajant per encarar amb garanties l'any que bé i preparar la propera i última sortida d'enguany que serà per la Fira de Sant Llúcia a l'Arboç el proper 12 de desembre i la primera de l'any que ve que serà a les Decenals de Valls.

Imatges

20211022_larboc_enramada_3d6_eduardkemperman_web_600anchorTres de sis, primer castell post pandèmia. (Foto: Eduard Kemperman)

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia